Jump to content
Cover for Min familj sitter inte i träd
Isbn: 978-91-8092-090-2
Publisher: Idus förlag
Category:
Children's books Children's books with pictures 6-9 years
Accessible since: June 2023
Narrator: Mikael Rosengren
Length: 9 minutes

Audiobook

Min familj sitter inte i träd

Ruben har börjat förskoleklass och känner sig stor. Han har fått en läxa. Alla i klassen ska rita varsitt släktträd för att visa hur deras familjer ser ut. Men när fröken ritar sitt släktträd på tavlan blir Ruben förvirrad. Hon har en mamma, pappa och en bror. Är frökens släktträd slut där? Ruben har ju både en pappa, en bonuspappa, en mamma och bonusmamma. Och sen alla syskon Rubens träd blir jättestort och ser konstigt ut, som en buske! Varför blir det inget träd? Då får Ruben en idé

Min familj sitter inte i träd är en bok om att alla familjer kan se olika ut och uppmanar barn och vuxna att prata om olika familjekonstellationer tillsammans.

Johan Albertsson har tillsammans med sin blivande fru Josefine Eriksson debuterat med barnboken Min familj sitter inte i träd. Boken är inspirerad av deras eget liv som bonusfamilj och är en kärleksfull berättelse ur ett barns perspektiv. De är bosatta i ett stort gammalt hus i Hedemora med sina fem barn. Johan är biologisk pappa till tre barn och Josefine är biologisk mamma till två barn.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone