Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Familjen Knyckertz och silverpokalen
Isbn: 978-91-2718-029-1
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Familjen Knyckertz och silverpokalen

Ture älskar skolan, han tycker allt är lätt. Ture har nog bara ett problem i skolan: Nalle, Grizzly Gustavssons son, skolans skräck. Han kallar Ture för tjuv och skvallerbytta. Men Ture försöker att inte bry sig om Nalle. I stället är både han och Kriminellen nyfikna på lärarrummet. Vad gömmer lärarna för fint därinne som gör att de måste låsa? Det visar sig vara en silverpokal, vinsten i träskloppet, ett årligt lopp i tuff terräng. Allting ställs på sin spets när både Nalle och Ture bestämmer sig för att ställa upp.

Det här är sjunde boken om bak- och fram familjen Knyckertz, den första efter att serien blev hyllad julkalender 2021. Inom kort släpps också filmen om barnens nya favoritfamilj.

 

Anders Sparring är manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) är Anders även stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har bildsatt en lång rad böcker, både egna och andras, han har bl.a. nominerats två gånger till Augustpriset och sitter i juryn till Alma-priset.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone