Jump to content
Cover for Rolf rensar ogräs
Isbn: 978-91-7987-905-1
Publisher: Nypon förlag
Category:
Children's books 6-9 years For emergent readers
Accessible since: February 2023
Narrator: Måns Westling
Length: 4 minutes

Audiobook

Rolf rensar ogräs

Rolf och Fido är på promenad. De går förbi många fina trädgårdar, fulla av blommor och träd. De går in i en trädgård, där en äldre dam rensar ogräs. Men det är varmt och hon behöver vila. Rolf erbjuder sig självklart att hjälpa henne. Han är ju expert på ogräs! Men varför blir hon så arg när han är klar?

Rolf är en rolig filur med de bästa av avsikter, men ibland blir det bara så fel. Rune Fleischer har både skrivit texten och gjort de härliga fyrfärgsbilderna.

Sagt om tidigare Rolf-böcker:

Rolf spelar in film är precis som de andra böckerna i serien en lättläst, humoristisk och charmig bok som bör tilltala såväl nybörjarläsare som äldre elever med lässvårigheter samt nyanlända i olika åldrar. (...) På varje uppslag finns härliga fartfyllda färgbilder som illustrerar texten på ett berikande sätt.

Carola Forslund, BTJ-häfte 6/2019

 

Rolf på disko är en rolig bok som verkligen uppfyller de krav man bör ställa på en bok som utger sig för att vara lättläst.

Solveig Lidén BTJ-häfte 8/2018

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone