Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Karma är en bitch - mordet på en klimatikon
Isbn: 978-91-8955-314-9
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Maria Wells
Length: 6 timmar 39 minuter

Ljudbok

Karma är en bitch - mordet på en klimatikon

Skandalösa kärleksaffärer, politiska intriger och ett chockerande mord på ett lyxhotell i Stockholms skärgård är startskottet på en kedja mysrysliga händelser som kommer få dig att sätta champagnen i halsen och geniknölarna att bulta.
När Sveriges miljöminister och internationella klimatikon Vilgot Svantesson hittas spektakulärt mördad på sitt hotellrum efter en miljökonferens, bestämmer sig bästa vännerna Franz Brask och Lizzie Andersson att lösa mordet efter att själva ha blivit misstänkta. Snart involveras Sveriges vassaste kriminalreporter Zelma Zulu och en dynamisk, om än, okonventionell deckartrio bildas. Snabbt visar det sig att alla misstänkta har flera lik i garderoben och frågan är om våra amatördeckare hinner lösa det första mordet innan fler begås?

Karma är en bitch – mordet på en klimatikonär den första pusseldeckaren i Benjamin Falks Ikontrilogi, skriven i en svartsarkastisk stil han döpt till Piquant Noir, eller som han själv säger om debuten: Inte som andra pusseldeckare.


Benjamin Falk, 1972, är uppvuxen i Malmö men är bosatt i Stockholm sedan 1991. Han har studerat professionellt och kreativt skrivande på universitetet. Idag jobbar han som marknadsansvarig på Sheraton Stockholm Hotel. Karma är en bitch – mordet på en klimatikon är Benjamins debut och den första Piquant Noir-deckaren i Ikontrilogin.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone