Jump to content
Cover for Värsta bästa tonåren
Isbn: 978-91-8939-318-9
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books Young adults Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2022
Narrator: Maria Dufva
Length: 5 hours 4 minutes

Audiobook

Värsta bästa tonåren

Ny bok i värsta-bästa-serien som vänder sig lika mycket till tonåringarna som till lärare och föräldrar. 

Underhållande och med stor sakkunnighet avdramatiserar boken jobbiga ämnen och svarar på allt som rör tonåringens kropp och själ. 

Här får du spännande och viktig kunskap om alltifrån hur du hanterar oren hy till första besöket på ungdomsmottagningen eller förälskelser. 

Influencers, som Hampus Nessvold, bjuder på berättelser från sin egen tonår på ett sätt som får läsaren att känna igen sig. Kriminologen och författaren Maria Dufva ger råd om konflikter och problem medan barnmorskan Frida Garell svarar på alla de frågor hon möter i sitt arbete på en ungdomsmottagning.  

VÄRSTA BÄSTA TONÅREN är ett lexikon för unga, en tidlös bok som vänder ut och in på ideal, normer och trender och sätter ord på svåra känslor. En guide för unga och vuxna som ska bygga upp tryggare själv- och kroppskänsla och bättre psykisk hälsa.

MARIA DUFVA är kriminolog, författare och föreläsare. Hennes första bok, Mitt barn på nätet, kom ut 2017. Sedan dess har hon gett ut ytterligare tre böcker som sammantaget sålt mer än 300 000 exemplar. Alla hennes böcker har för avsikt att rädda barn från olika typer av övergrepp, trakasserier, mobbning, hot och hat. 

FRIDA GARELL är barnmorska. Som verksam på ungdomsmottagning kommer hon i daglig kontakt med unga som söker svar på frågor om sina kroppar, sex och sin psykiska hälsa. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone