Jump to content
Cover for De magiska stavarna - Kampen
Isbn: 978-91-7987-622-7
Publisher: Nypon förlag
Category:
12 -15 years Children's books Fantasy & Sci-Fi For emergent readers
Accessible since: February 2022
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 49 minutes

Audiobook

De magiska stavarna - Kampen

Mörkerhäxornas ledare Gabriel har tagit båda de magiska stavarna och hotar att förstöra världen. Det är bara Ellen som kan stoppa honom!

Men i jakten på stavarna finner Ellen också sanningen om sig själv. Hon förstår vilken kraft hon har, och vilken makt den ger. I den slutliga kampen möts mörker och ljus och Ellen måste göra det rätta…

”Temamässigt snuddar boken vid både frågor om ont och gott och vad makt gör med människor (…) Det är både spännande och gripande läsning.”

Fia Idegård, BTJ, om första delen i serien De magiska stavarna

”Teman som gott och ont, att välja och ta konsekvenserna av sitt val, familj och tillhörighet tangeras i boken. Det är medryckande och spännande läsning”

Fia Idegård, BTJ, om andra delen i serien, De magiska stavarna – Mörkrets kraft

Elin Säfström gjorde en uppmärksammad debut 2016 med den första delen i en urban fantasytrilogi för ungdomar. Hon är programmerare till yrket, men har ett stort språkintresse och hon har studerat många olika språk. Hon bor i Stockholm med man och barn.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone