Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Healthy Happy Food
Isbn: 978-91-7799-412-1
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Healthy Happy Food

Ingen har väl missat trenden att äta växtbaserat som tagit världen med storm? En trend som förhoppningsvis är här för att stanna, eftersom våra matvanor behöver ändras om vi ska minska vårt klimatavtryck. Studier visar att svenskar äter grönt minst en gång i veckan och att vi är benägna att göra det ännu oftare om vi bara lär oss mer. Där kommer Annika Kvist och Viktoria Tindberg in i bilden. I den här boken vill de dela med av sig av kunskap, recept och grymma life hacks när det kommer till växtbaserad kost.

De lär dig allt du behöver veta fördelarna med att äta växtbaserad kost, hur du ska äta grönt för att leva längre som befolkningen i de blå zonerna, vilka näringsämnen din kropp behöver och hur du får i dig dem. De förklarar också den gröna tallriksmodellen och bjuder på 63 enkla, näringsrika och goda växtbaserade recept, som går snabbt att tillaga och som innehåller få ingredienser. Dessutom har de skapat en kostplan för 28 dagar som hjälper dig att starta ditt nya gröna liv.

Alla borde få uppleva de positiva effekter växtbaserad kost ger, både för sin egen och för planetens hälsa. Varför inte börja äta grönt redan idag? Det är faktiskt enkelt att vara hållbar.

ANNIKA KVIST är civilekonom, kostrådgivare, yogainstruktör, ICC-certifierad coach och grundare av företaget Amazing Growth. Hon har tidigare skrivit boken Healthy Happy Living 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Annika brinner för att hjälpa individer och företag att bygga ett hälsosamt självledarskap och att hitta en mer hållbar livsstil, vilket hon gör genom föreläsningar, coachning och digitala hälsoprogram.

VIKTORIA TINDBERG är nyutexaminerad civilekonom efter fem års studier i Köpenhamn. Under sin studietid fick hon mycket kulinarisk inspiration och framförallt lärde hon sig att laga mat med en begränsad budget och ett fullspäckat schema. Viktoria har sedan sex år tillbaka drivit Instagramkontot @afoodplace, där hon inspirerar sina följare att laga god mat med få ingredienser utan att anstränga sig för mycket. Viktoria har även skapat recepten till Annikas senaste digitala hälsoprogram och en del av recepten i Healthy Happy Living.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone