Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sägnerna lever
Isbn: 978-91-7557-659-6
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Hanna Stenson
Length: 8 timmar 33 minuter

Ljudbok

Sägnerna lever

Det har gått åtta år sedan Agnes återvände från Andra sidan. Numera lever hon ett inrutat liv kantat av depression och mardrömmar och minns ingenting från sin tid i världen bortom portalen. Men allt förändras en dag när Jon kommer instormande och säger att Sofia är försvunnen.
För att rädda henne tvingas Agnes färdas genom portalen ännu en gång. Det blir en omtumlande upplevelse i en nyckfull värld med alltmer maktspel och ärelystnad, och där både nya och gamla löften måste infrias. Snart ställs Agnes inför utmaningar hon aldrig kunnat föreställa sig och för att lyckas måste hon överkomma rädslor och finna krafter hon inte anade sig besitta. Ju längre tid det tar för Agnes, desto större fara är Sofia i. Ska hon hinna undsätta sin syster innan det är för sent?


Cecilia Johansson bor i Bjuv utanför Helsingborg, där hon föddes 1977. Hon är utbildad till distriktssköterska och har bland annat arbetat på ett sjukhus i Saudiarabien. Idag jobbar hon som skolsköterska. Inspiration till miljö och sägenomspunna karaktärer i serienom Andra sidanhar hon hittat på Ivö – Skånes största ö.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone