Jump to content
Cover for En bättre värld
Isbn: 978-91-8929-870-5
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: June 2021
Narrator: Magnus Roosmann
Length: 17 hours 44 minutes

Audiobook

En bättre värld

Av författaren till LJUSET VI INTE SER kommer en blivande klassiker för alla åldrar

Konstantinopel 1453: Föräldralösa Anna kämpar för sin systers liv på insidan av stadsmurarna medan Omeir, tillsammans med tusentals andra tvångskommenderade män, är på väg för att anfalla staden. 

Idaho 2020: Den unge aktivisten Seymour står i begrepp att bomba ett bibliotek, ovetande om barnen och den gamle mannen som befinner sig på ovanvåningen. 

Parallellt med berättelserna om Seymour, Anna och Omeirs kamp för att överleva och accepteras, befinner sig Konstance i en rymdkapsel på jakt efter en ny exoplanet eftersom jorden drabbats av en katastrofal miljöförstöring. Alla deras öden binds samman av en bok skriven innan vår tideräkning ens börjat. 

EN BÄTTRE VÄRLD handlar, precis som Ljuset vi inte ser, om den grymhet som mänskligheten måste genomleva och den godhet som göms i våra hjärtan. Det är en helt unik roman som spänner över hela vår historia och befäster vikten av att skriva ner den. En blivande klassiker för alla åldrar.

 

ANTHONY DOERR är författaren som älskas lika högt av läsarna som av kritikerna. Hans böcker har vunnit över ett dussin priser och belönats med de mest prestigefyllda utmärkelserna. I Sverige har han utkommit med Grace och Ljuset vi inte ser.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone