Jump to content
Cover for Svart sommar
Isbn: 978-91-7893-811-7
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2021

E-book

Svart sommar

Andra boken om Washington Poe

»M. W. Craven är lysande på att skapa stämning.« Lotta Olsson, DN

»Svart sommar har årets bästa kriminalintrig.« Morning Star

»En brutal, rafflande bladvändare.« The Sun

»Uppslukande« Mick Herron

Jared Keaton avtjänar en livstids fängelsedom för mordet på sin egen dotter, Elizabeth. Keaton är före detta stjärnkock, charmig och karismatisk - och en psykopat. Elizabeths kropp återfanns aldrig och Jack Keaton dömdes främst på kriminalkommissarie Washington Poes vittnesmål.
När en ung kvinna stapplar in på en ensligt belägen polisstation med oemotsägliga bevis på att hon är Elizabeth Keaton, hamnar Poe därför i fel ände av en brottsutredning något som kan komma att kosta honom mycket mer än hans karriär. Med hjälp av den enda person han litar på, den lysande men socialt taffliga Tilly Bradshaw, måste han besvara den verkligt ofrånkomliga frågan: Hur kan en människa vara samtidigt levande och död? Så försvinner Elizabeth igen, lika plötsligt som hon dök upp. Och samtliga spår i utredningen leder tillbaka till Washington Poe...

M. W. CRAVEN är en hyllad brittisk kriminalförfattare, vars debut Brännaren tilldelades 2019 års CWA Gold Dagger Award och blev en succé även i Sverige. Svart sommar är hans andra kriminalroman och den andra boken i serien om kriminalkommissarie Washington Poe.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone