Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dagboken i ödehuset
Isbn: 978-91-7557-565-0
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Linda Bengtzing
Length: 3 timmar 47 minuter

Ljudbok

Dagboken i ödehuset

Sommaren i lilla Sörbodane blir inte alls som elvaåriga Emma och Carl-Fredrik tänkt sig. Inte trist som Emma trott, eller lugn och skön som Carl-Fredrik förväntat sig. Istället hamnar de mitt i ett mysterium som går långt bakåt i tiden.
De får höra talas om Sigrid som bodde på den gamla ödegården Bräckorna, men som försvann för mer än sextio år sedan. Drunknade hon verkligen som alla tror? Snart börjar Emma och Carl-Fredrik misstänka att det ligger mer bakom försvinnandet. Och att någon inte vill att de ska avslöja vad som hände med Sigrid. Vad är det för underlig figur som smyger omkring på gården? Kan en gammal bortglömd dagbok vara nyckeln till att låsa upp mysteriet?
Dagboken i ödehuset är första delen i den spännande deckarserienMysterierna i Sörbodane som handlar om Emmas och Carl-Fredriks äventyr. Det är också en berättelse om vänskap, om att våga möta sina rädslor och att hantera förändringar även när man bara vill att allt ska vara precis som vanligt.


Annika Billberg är född 1975 i Östersund, växte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon har arbetat som kommunikations- och marknadsdirektör i över femton år. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit från sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone