Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Luna och superkraften: Kärleken
Isbn: 978-91-8929-811-8
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Lily Wahlsteen
Length: 1 timme 23 minuter

Ljudbok

Luna och superkraften: Kärleken

Hemligheter, magiska krafter och den stora kärleken. Livet för Luna i Lilla Vargudden är inte så vanligt som det verkar.

Trots att Luna börjat anpassa sig till sin nyfunna kraft som gör att hon kan höra på riktigt långt håll, har resten av vardagen inte direkt förändrats. Hon kanske kan an-vända sin superhörsel för att rädda personer i nöd, men den hjälper henne knappast att få vänner eller att bli upp-täckt av killen hon gillar.

Mellan läxor, stressade föräldrar och jobbiga småsyskon gör Luna allt för att Ben i 4b ska lägga märke till henne. Men snart förstår hon att Ben bär på en hemlighet – en kolossal hemlighet som kan komma att förändra allt.

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: KÄRLEKEN är den andra  boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

Sören Olsson är författaren bakom succéerna Sune och Bert tillsammans med Anders Jacobsson. Leif Eriksson och Martin Svensson har tillsammans skrivit flera bästsäljare, så som Youtubeprofilerna Jocke och Jonna Lundells biografier.

LILY WAHLSTEEN är en lovande skådespelerska som trots sin unga ålder har hunnit medverka i ett flertal stora filmer. Hon har bland annat spelat Sofie i nyfilmatiseringarna av Sören Olssons och Anders Jacobssons välkända karaktär Sune. När hon tar sig an Luna och superkraften gör hon det med stort engagemang och okuvlig inlevelse.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone