Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En bebis på Strandcaféet
Isbn: 978-91-7949-312-7
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Lättläst
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 1 timme 49 minuter

Ljudbok

En bebis på Strandcaféet

Evie älskar sitt jobb som chef för Strandcaféet och är van vid ett högt tempo. Men nu är hon gravid och ska snart föda. Så en dag står Helen där, den snygga och irriterande kompetenta nya caféchefen. Evie och Helen ogillar varandra från första stund. Men plötsligt tar händelserna en dramatisk vändning och de båda kvinnorna förs samman på ett oväntat sätt …

Nu kommer för första gången en av Lucy Diamonds böcker på lättläst svenska! Det är en varm och charmig historia som utspelar sig i en liten by vid den engelska kusten. Lucy Diamond (pseudonym för Sue Mongredien) är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. Hennes böcker är roliga, rappa och innehåller starka kvinnokaraktärer. Hittills har hon gett ut mer än 10 böcker som alla blivit bästsäljare. 2011 släpptes första delen i Strandcaféet-serien på engelska och flera uppföljare har följt. Hon bor i Bath med man och tre barn.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone