Jump to content
Cover for Systrarna på Kreta
Isbn: 978-91-7557-213-0
Publisher: Hoi Audio
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2020
Narrator: Anna-Maria Ekblad
Length: 7 hours 8 minutes

Audiobook

Systrarna på Kreta

Systrarna på Kretaär den första delen i den nyskapande charterdeckarserien om reseledaren Anna Lindblom. Underhållande och lättsam läsning för semestern.

Anna är den nya reseledaren som gör sin första säsong i Grekland. Hon är nyfiken och förväntansfull på vad Kreta ska ge. Men mitt ibland den turkosblå idyllen ligger något ondskefullt och dallrar. Det dröjer inte mer än en dag så hittas en av chartergästerna död i sin hotellägenhet. Har han begått självmord? I bakgrunden lurar ett hemligt sällskap som hjälpt kvinnor i årtusenden att bli av med våldsamma män – för gott.Anna kan inte låta bli att börja undersöka vad som har hänt. En googling på resenärerna visar att det finns flera samband mellan dem. Hon delar med sig av sina tankar till den charmige polisen Stefanos som stöttar henne. Men resten av den grekiska poliskåren uppmanar henne att sluta gräva i det som har hänt. Kan Anna släppa saken, eller är hon faktiskt mördaren på spåren?

 

Anna-Maria Ekblad växte upp i Västernorrland men idag bor hon i Stockholm. På grund av sitt förflutna som reseledare har hon bott i Grekland, Turkiet och Egypten. Efter 25 år lämnade hon resebranschen och arbetar idag som HR Generalist på ett utbildningsföretag.
På en skrivresa i Italien föddes idén till serien om reseledaren och privatspanaren Anna Lindblom.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone