Jump to content
Cover for Clifford den stora röda hunden
Isbn: 978-91-7893-559-8
Publisher: Modernista
Category:
0-3 years Children's books
Accessible since: April 2020
Narrator: Anna Bromée
Length: 2 minutes

Audiobook

Clifford den stora röda hunden

En av tidernas mest älskade hundar, snart aktuell i ny storfilm

Clifford är röd. Clifford är stor. Nej vänta han är ännu större! Men mest av allt är Clifford en godhjärtad, vimsig och fantastisk kompis. Cliffords storlek ställer dock till en hel del besvär för hans åttaårige matte Emily. I decennier har barn älskat berättelserna om hunden Clifford.

Clifford, den stora röda hunden kom ut för första gången 1963. Berättelsen om Clifford och hans matte Emily har med tiden vuxit och även förvandlats till såväl TV-serier och spel som film. Nu presenterar vi den första boken i serien i sin ursprungliga originalversion den amerikanska vintage-utgåvan för första gången i svensk tappning. Och under 2019 går den nya storfilmen Clifford, den stora röda hunden upp på bio!

NORMAN BRIDWELL [1928-2014] var en amerikansk författare och serietecknare. I sina serier om hunden Clifford förverkligade han sin dröm om att en dag få äga en stor hund. Bridwell döpte sin röda jycke efter sin frus fiktiva barndomskompis. Böckerna om Clifford har hittills sålt i ofattbara 129 miljoner exemplar.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone