Hoppa till innehållet
Omslagsbild för ASMR för nybörjare
Isbn: 978-91-7835-274-6
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2019
Uppläsare: Josefin ASMR
Length: 58 minuter

Ljudbok

ASMR för nybörjare

Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det nya lugnet vara något för dig.

Med över 13 miljoner videor på Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett världsfenomen. Med vad är ASMR egentligen? Låt en av Sveriges främsta ASMRtister Josefin förklara. Del 1 i hennes nya serie ljudböcker ger dig den perfekta introduktion. Främst handlar det inte om att lära dig om ASMR, utan att uppleva det, och låta dig själv njuta av rysningar och avslappning i hela kroppen. 

Forskning från University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfullnessövningar. Hitta ditt lugn.

Josefin ASMR är en av Sveriges största ASMRtister på Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon själv vände sig till ASMR efter en period av psykisk ohälsa. Efter att hon hämtat sig bestämde hon sig för att satsa på att skapa ASMR-videor på svenska. Hon har gästat på P1 med Love Lyssarides och även varit med i Musikhjälpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjär i Sverige.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone