Jump to content
Cover for Vägra följa John
Isbn: 978-91-7629-999-9
Publisher: Bokfabriken
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2018
Narrator: Anders Ekborg
Length: 15 hours 20 minutes

Audiobook

Vägra följa John

Vad längtar du verkligen efter? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Det finns otaliga metoder för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv. Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen.

Anneli Påmark och Carl Österberg, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell (www.humanawareness.se).


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone