Jump to content
Cover for Ridläger med Sigge
Isbn: 978-91-6387-577-9
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: December 2017

E-book

Ridläger med Sigge

Hästbok när den är som bäst!”Ridläger med Sigge” är den femte boken om ponnytjejen Elina och hennes kompisar som håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, det som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Sigge finns faktiskt i verkligheten och Lin Hallberg har själv jobbat med att lära tjejer som Elina att rida och sköta hästar. Så hon vet vad hon skriver om - och det märks!

Det är sommarlov och äntligen dags för ridläger. Elinas dröm har gått i uppfyllelse - en hel vecka tillsammans med Sigge! Och med alla kompisar i stallet. Nu väntar uteritt, höskullebus, hopplektioner och bad till häst, allt som hör ridläger till.Margareta Nordqvists bedårande mysiga bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

I serien ingår bland annat även ”Alla älskar Sigge”, ”Torsdagar med Sigge”, ”Kom igen Sigge” och ”April, april Sigge”.

Både ”Alla älskar Sigge” och “Kom igen Sigge” har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

”Detta är en hästbok när den är som bäst.” BTJLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone