Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Venja - Hemligheten
Isbn: 978-91-8077-298-3
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Fantasy & SF Lättläst
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Louise Löwenberg
Length: 41 minuter

Ljudbok

Venja - Hemligheten

Venjas liv på slottet är trist och ensamt sedan barnflickan Ida försvann. Hon gick in i den farliga skogen och ingen har sett henne sedan dess.

Tillsammans med den talande ekorren Rana försöker Venja hitta Ida. Deras sökande tar dem till platser de aldrig har varit på förut. Och leder dem till sådant som hållits hemliga för Venja fram till nu.

Gry Kappel Jensen har skrivit många böcker för barn och unga. När hon var ute på författarbesök i skolor och på bibliotek, mötte hon många unga som ville ha lättlästa och spännande böcker om magi. Det var så hon fick idén till Venja och alla äventyr hon råkar ut för. Böckerna om Venja är fulla av spänning, äventyr, magi och talande djur

Andreas Erstling har gjort de mustiga illustrationerna i fyrfärg. Han har alltid velat teckna, och ända sedan han avslutade sina universitetsstudier i Köpenhamn har han arbetat som illustratör.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Böckerna är indelade i sex nivåer. Serien om Venja ligger på nivå 3 av 6

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone