Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mord och martinis : Kändiskockens död
Isbn: 978-91-7629-989-0
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Charlotta Jonsson
Length: 12 timmar 11 minuter

Ljudbok

Mord och martinis : Kändiskockens död

En liten spirande känsla började i magen och bubblade ut i mina ådror. En mordlösarblogg! Helt galet, men genialt. 

Bella jobbar på en eventbyrå, ett drömjobb för många men själv vill hon hellre förändra världen med sin livstilsblogg. Det finns bara ett problem Ingen läser den. Hennes pojkvän tycker till och med att hon ska lägga ner bloggen och fokusera på viktigare saker, som att skaffa barn. Bara en av alla saker de är oense om.

Men när Bella hittar en kändiskock död naken, insmetad i grädde och med ett pentagram inristat i magen på en restaurangtoalett förändras allt. Efter en utekväll lägger hon upp en bild på liket på sin blogg. När hon inser vilken besöksstorm den genererar får hon en idé: hon ska sätta fast mördaren med hjälp av sina följare! Ju närmre hon kommer sanningen desto djupare dras hon in i ockulta affärer med fara för sitt eget liv. 

Kändiskockens död är en feelgood-deckare som får dig att både skratta och hålla andan en berättelse om kraften i att våga sikta mot stjärnorna och insikten om att det kan behövas åksjukepiller på vägen dit. Ingrid Remvall nominerades till Stora Ljudboks-priset för Fjärilarnas stad 2017. 

Ingrid Remvall är beteendevetare, AD och författare. Hon har gett ut fyra ungdomsromaner och en faktabok, Idésmart, om unga och entreprenörskap. Förutom sitt skrivande arbetar hon med olika samhällsförbättrande projekt kring ungt idéskapande och ung framtid tillsammans med olika samarbetspartners.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone