Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sjusiffrigt
Isbn: 978-91-8854-512-1
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

Sjusiffrigt

VÄNNER SVIKER HÅRDAST

En sen kväll kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är väl förberedda, synkade och stenhårda. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott. Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.

Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.

I Sjusiffrigt ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en nervkittlande polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som yr från sitt förflutna – och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudboks-priset. Därefter har hon skrivit ytterligare två böcker och översatts till ett flertal språk. Hon är bosatt i Malmö.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone