Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En dag kommer jag tillbaka
Isbn: 978-91-3714-672-0
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

En dag kommer jag tillbaka

Noah vill hem. Förståeligt för en fyraåring. Men Noah är redan hemma, och som Noahs ensamstående mamma Janie vet, är ingenting med Noah lätt att förstå. Han har mardrömmar, han är livrädd för vatten, han kan saker om dinosaurier som ingen berättat och känner igen filmer han aldrig har sett. Ibland skjuter han bort henne och skriker att han vill till sin andra mamma. Det blir värre och värre och ingen verkar kunna hjälpa henne. Till slut vänder hon sig till Jerome, professor i psykologi som kastat bort en lysande karriär i sitt sökande efter vad som finns bortom det vi kan se. Med Noah tror han att han har hittat det. Men han kämpar mot en begynnande afasi som hotar att radera hans minne.

Tillsammans ger sig Noah, Janie och Jerome ut på en resa som för var och en av dem betyder allt. Det leder dem till en mamma vars son varit försvunnen i åtta år. Svaren de får kanske är svar de inte är redo för. Framförallt kan det betyda att Janie förlorar den hon älskar mest av allt – Noah.

Sharon Guskin har skrivit en fängslande, tankeväckande roman som undersöker det vi ångrar i slutet av våra liv, det vi hoppas på i början och allt däremellan. Den berättar om det starka oupplösliga bandet mellan barn och förälder, mellan mor och son.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone