Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En man på en bro
Isbn: 978-91-7553-892-1
Förlag: Förlaget Orda
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

En man på en bro

Natten har övergått i gryning när ambulanssjuksköterskan Erik Sandström får ett larm om en man som står på fel sida av ett broräcke och att släppa taget. Ordningspolis Patrik Andréasson och kollegan Janne är redan på plats men ännu har de inte vågat närma sig mannen som identifierats som Peter Hilmersson; Gävles kanske genom tidernas främste hockeyspelare.
Väl på plats inser Erik att den här natten kommer att bli lång, längre än på länge. Just i den tanken öppnas en av bakdörrarna från polisbilen och när Tomas Svensson visar sig i den redan pressade situationen blir det tydligt att det som var besvärligt snart kommer att bli helt utom kontroll.

På nytt möter vi ambulanssjuksköterskan Erik Sandström, skicklig i sitt yrke men med för många demoner och ett urspårat missbruk. Hans kanske enda vän, Patrik Andréasson har högre moral än de flesta på polishuset och vägrar konsekvent tappa tron på sin vän.
Tomas är som han är, en man som ingen kan förstå. Ett psykfall säger vissa, speciell säger andra, bättre än alla säger han själv.

"Det är en tät berättelse som nästan känns dokumentär. Säkert plockar Ressem ur sina egna yrkeserfarenheter och han lyckas riktigt bra med att förmedla den tysta dramatik som jag antar utspelas kring en självmordskandidat.”
Anders Wennberg – Gefle Dagblad – 2016-02-18

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone