Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Änglamannen
Isbn: 978-91-7355-263-9
Förlag: Kabusa Böcker
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2012
Uppläsare: Lars T Johansson
Length: 9 timmar 45 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Änglamannen

Robert är nära att dö i en trafikolycka. Men bilen missar honom och Robert minns senare hur han lyfts undan bilen och att han tittat rakt in i ett par främmande ögon. Omskakad försöker Robert bortförklara det hela, men hans vänner påminner honom om andra tillfällen då han överlevt mot alla odds. Du har nog en skyddsängel, säger de och skrattar. Och när en sådan faktiskt dyker upp kan han inte längre blunda för sanningen utan omfamnar, efter viss tvekan, både sina förmågor och sina tillkortakommanden.

Änglamannen är en högst jordnära roman om ett andligt uppvaknande.

 

Östen Eriksson, känd hos allmänheten som frontmusiker i orkestern Östen med Resten, debuterar som författare och hans bok är resultatet av många års existentiella funderingar och diskussioner med både vanliga och ovanliga människor.

Min roman är en bok med änglar i. Den är jordnära och utgår från den högst vardagliga världen. De flesta människor bryr sig inte om flygande budbärare. De har nog med sitt och tänker inte alls på änglar. Kanske änglar finns, kanske inte. Huvudpersonen i min bok, Robert, är just en sådan människa säger Östen Eriksson.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone