Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Som glöd blir till aska
Isbn: 978-91-8622-318-2
Förlag: Ordfront Ljud
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Lars T. Johansson
Length: 10 timmar 32 minuter

Ljudbok

Som glöd blir till aska

Sonja Walter slår sin man. Ingen av dem som känner det välanpassade medelklassparet skulle tro det, men så är det.

Staffan Walter drömmer om att Sonja ska dö. Livet skulle bli mycket enklare då. Så en dag inträffar något som alltför väl stämmer med Staffans fantasier.

Som glöd blir till aska är en gastkramande psykologisk thriller om rädsla, skuld och bitterhet bakom välputsade villafasader. Om hur ett till synes oskyldigt hemlighetsmakeri kan förvandlas till en mardröm.

"Det är alltid skönt att se att man inte hade fel. Annika Sjögrens debut i fjol var bra och i uppföljaren visar hon med eftertryck att det verkligen inte var en tillfällighet...Här har vi en ny författare som har något att berätta, som ger nytt liv i den lite slumrande genren småstadsdeckare. Eller deckare och deckare, det här är i högsta grad modern spänningslitteratur med spännande intrig, mycket intressanta och väl utmejslade karaktärer," skrev Anders Wennberg i Gefle dagblad.

"När hon är som bäst närmar hon sig ett slags naturalistiskt förhållningssätt: hon följer sina personer sakligt registrerande och låter dem ta varje obevekligt och ack så oskyldigt steg mot avgrunden. (...) Annika Sjögren påminner om Ruth Rendell med sin distanserade förståelse för människors irrationella handlingar och rädslor", skrev Lotta Olsson i DN.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone