Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det här är inte jag : en dokumentärroman
Isbn: 978-91-7355-088-8
Förlag: Kabusa Böcker
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Guje Palm
Length: 3 timmar 19 minuter

Ljudbok

Det här är inte jag : en dokumentärroman

Det här är inte jag är en skönlitterär berättelse om en sjukdom som inte syns utanpå. Om en människa som för att överleva sakta släpper prestationskraven och inser att hon kan skapa sig ett annat liv. Hon duger ändå.

Felicia är en framgångsrik vetenskapsjournalist som inte längre känner igen sig själv. Tid och rum rasar samman, att gå upp på morgonen känns oöverstigligt. Tonårssonen Johannes tvingas bli den vuxne i familjen, hans mamma klarar inte ens att handla hushållspapper. Hon vill bara vara ifred. Vad beror hennes tillstånd på? Och om det är något i själva tiden – hur ska hon då bära sig åt för att bli frisk? Pocketutgåva. Utkom i mars.

När Eva F Dahlgren, talade om utbrändhet i SVT:s program Go’kväll, blev responsen enorm – telefonsamtal och mail vällde in. Evas dokumentärroman Det här är inte jag berörde människor över hela landet.

Guje Palm, skådespelare på Göteborgs stadsteater läser Felicias berättelse med suverän inlevelse. Ljudboken har också gått som radioföljetong på Sveriges Radio P1.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone