Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig
Isbn: 978-91-6423-262-5
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Humor
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mark Levengood
Length: 2 timmar 52 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig

Marks mormor tyckte inte om erotik. Hon krävde av morfar att lampan skulle vara släckt. Och sen sprang hon och gömde sig. 

Gud så Marks morfar svor, där han jagade henne i mörkret. Trots att han varit med i båda världskrigen svor han på att en ryss i en vallgrav inte är något mot en mormor bakom en chiffonjé.

Den 25 augusti utkommer Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig.Där resonerar Mark Levengood kring ensamhet och samhörighet, hur vi som människor kan hitta fram till varandra bakom möbler eller andra hinder. Vi träffar vänner från förr, Marks mamma som sitter på bröllop och snyftar ”Inget är som första
gången man gifter sig”, gamla Fröken i skolan som förtvivlat håller planschen med ”Jesus går på vatten” som värn mot den Nya Tiden, och storebror som aldrig kunnat förlåta att han fick lillebror Mark istället för en kanin. Men möt även taxichauffören som slickar på kontokorten, argsinta nunnor i Calcutta, stjärnögda gynekologer och släktens enda vita får, kusin Stefan. Alla ingår de i den värld som är Marks.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone